Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

ŠKOLY V PRÍRODE A LYŽIARSKE ZÁJAZDY 2016/2017

 

Ani sme sa nestačili ohliadnuť za ukončeným školským rokom a dvojmesačné prázdniny sú za nami. Spolu s novým školským rokom je tu aj najširšia ponuka škôl v prírodelyžiarskych zájazdov od cestovnej kancelárie Slniečko.

 






 

Tešiť sa môžete na rokmi overené strediská ako je penzión Slniečko na Duchonke, hotel František na Čertove, rekreačné zariadenia Tesáre a Prašník. V ponuke nechýbajú ani atraktívne lokality, akými jednoznačne sú Donovaly, Liptov, Kysuce, Dudince a Orava. V novom školskom roku sme si pre vás pripravili navyše dve novinky. Prvou je moderný penzión s pestrou škálou športovísk, ktorý sa nachádza len na skok od Podhájskej - penzión Iveta. Našou druhou novinkou je hotel Medvedica v Tatranskej Štrbe.


Deti na veľkom futbalovom ihrisku - penzión Iveta


 

Budeme radi, keď sa na nás obrátite a spoločne vám pripravíme ponuku šitú na mieru pre vás a vašich žiakov. Ideálny termín na rezerváciu školy v prírode je v mesiaci September a začiatkom Októbra. Najväčší dopyt je po májových a júnových termínoch, a preto netreba s objednávkou dlho čakať. Naviac ako bonus za skorú objednávku získate tu najvýhodnejšiu cenu.




 

Dobrou správou je, že aj v roku 2017 bude možné čerpať štátnu dotáciu ministerstva školstva na školy v prírode a lyžiarske zájazdy. Viac o dotácií a jej čerpaní si prečítate v samostatnom blogu na našej internetovej stránke. V prípade akýkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť.


 

U nás je samozrejmosťou komplexný servis počas pobytu, ale aj pred jeho začiatkom. Okrem ubytovania zabezpečujeme autobusovú dopravu, fakultatívny výlet do okolia počas pobytu či kvalifikovaného zdravotníka, ktorý bude dohliadať na deti počas celého pohybu.


Medzi zákazníkmi je veľmi obľúbený animačný program. Ten vám pripraví zaškolený a skúsený tím animátorov v čase od 14:00 do 21:00. Súčasťou animačného programu je aj materiálno – technické vybavenie a ceny do súťaži. V prípade, že sa rozhodnete spestriť si školu v prírode o plavecky výcvik, radi vám zabezpečíme plaveckého inštruktora. V neposlednej rade nechýba možnosť si váš pobyt pripoistiť priamo u nás prostredníctvom Európskej cestovnej poisťovne.


Ak dávate prednosť lyžovačke pred školou v prírode, ponúkame vám hneď dve možnosti. Lyžovačku v srdci Javorníkov na Čertove v hoteli František a lyžovačku na Kysuciach v krásnom penzióne Severka. V oboch prípadoch je možné zabezpečiť lyžiarskeho inštruktora či zdravotníka a v prípade, že chcete deťom dopriať aj spestrenie večerných programov animátorov.


Cestovná kancelária Slniečko štartuje svoje tretie desaťročie a my veríme, že vďaka spokojnosti zákazníkov a zodpovednej práci zamestnancov bude prinajmenšom také úspešne ako boli tie dve predchádzajúce.







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO