Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Staňte sa partnerom CK Slniečko

 

Každá úspešná firma má svojich partnerov. Taktiež aj my sme počas nášho pôsobenia na trhu cestovného ruchu nadobudli hneď niekoľko partnerstiev s nadnárodnými spoločnosťami ako je Samsung Electronics, Continental AG či Orange Slovensko. Prostredníctvom provízneho programu Affiliate ponúkame spoluprácu aj Vám. Kto sme a prečo si vybrať za partnera práve nás? Aké sú naše vízie a aké hodnoty ? V nasledujúcich bodoch Vám predstavíme našu spoločnosť.

 





Detský cestovný ruch

 

Naša cestovná kancelária sa zameriava na rekreáciu deti a mládeže. Medzi naše produkty patria letné tábory, školy v prírode, lyžiarske výcviky, či školské výlety. Pobyty organizujeme v 5 až 12 dňových turnusoch na celom území Slovenska a aj v zahraničných destináciách, napríklad vo Francúzsku. Zabezpečujeme komplexné služby od ubytovania, stravovania, cez fakultatívne výlety, dopravu až po animačný program.



Už 20 rokov na trhu v znamení rastu

 

Na trhu cestovného ruchu sme aktívni od roku 1996. Za toto obdobie sme si vybudovali silné zázemie. Počas dvadsiatich rokov sme úspešne odrekreovali desaťtisíce detí. Za naším úspechom stojí tím ľudí, ktorý celoročne pracuje na spokojnosti našich klientov. Naša spoločnosť dlhodobo zaznamenáva nárast. To dokazujú aj naše štatistiky. V roku 2013 sme zorganizovali takmer stovku škôl v prírode, ktoré boli situované v jedenástich strediskách. Tento rok to bolo tretinu viac. Počet deti stúpol z takmer troch tisíciek na dvojnásobok v priebehu dvoch rokov.



Sme jednotka na trhu

 

Už niekoľko rokov si držíme prvenstvo na trhu detskej rekreácie. Okrem samotného rastu spoločnosti tomu taktiež napomáha veľká návratnosť spokojných zákazníkov. V roku 2015 naše služby využilo viac ako 9-tisíc klientov. Každoročne dopĺňame našu ponuku o nové produkty. Zvyšujeme kvalitu ubytovacích zariadení, medzi ktorými dnes nájdete hneď niekoľko 3* a 4*hviezdičkových stredísk. Súčasťou našich táborov, škôl v prírodeškolských zájazdov je škála atrakcií a fakultatívnych výletov, ktoré robia naše produkty ešte atraktívnejšími. K nášmu tímu neodmysliteľne patria zodpovedne vyberaní a školení animátori.



Naše vízie do budúcnosti

 

Ako každá úspešná spoločnosť, aj tá naša má vízie do budúcnosti. Už v najbližšom období sa naša ponuka rozšíri o školské pobytové výlety na Slovensku a poznávacie zájazdy do zahraničia. Pribudnú aj firemné eventy a teambuildingové aktivity. Z pohľadu ďalších rokov plánujeme rozšíriť našu ponuku o rodinné dovolenky. Hlavným cieľom našej spoločnosti je ďalší rast a skvalitňovanie služieb detskej rekreácie na Slovensku. Kvalitu úspešne zvyšujeme už niekoľko rokov, čoho dôkazom je aj výrazný posun napred v porovnaní s detskou rekreáciou v susednej Českej republike.


Verím, že tento článok Vám priblížil veľký obchodný potenciál našich produktov a budeme radi, keď nás kontaktujete. Radi Vám poskytneme bližšie informácie o spolupráci prostredníctvom provízneho predaja cez program Affiliate.







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO