Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Znova a znova v Itálii

 

More je dlhooo plytké, voda teplá, pláž je piesočná. Aj keď sme v letnom tábore- je to ako na dovolenke. Je nám super! Katka (15)



 

Taliansko je úžasná krajina, síce plná hlučných talianskych ľudí, ale tie krásne mestá to vynahrádzajú. Chodíme sem každý rok, na letné tábory s mládežou alebo zájazdy s dospelákmi. Igea Marina, neďaleko Rimini – je plná stánkov so suvenírmi, butikov s oblečením alebo obchodíkov s čerstvým domácim ovocím.

 

Nájdete tu pravé talianské potraviny, ale aj klasické jedlá a nápoje, ktoré máme aj doma. Výborný je obchod so sušeným ovocím rôznych chutí. Zelenina je vždy čerstvá a samozrejme nesmieme zabudnúť na olivový olej, ten je všade.

 

A krásy večerných uličiek si nemôžete nechať ujsť. Vtedy vychádzajú všetci von, na prechádzku, na potulky, ulice sú vysvietené a plné aj pouličných predavačov suvenírov, sošiek, šperkov, kabeliek. :)

 

S animátormi sme zažili veľa smiechu, najmä pri voleybale na pláži aj s ďalšími dovolenkármi, určite si znova vyberiem tábor v Taliansku. Peter (16)


 

Denne sme sa vybrali na pláž, na prechádzku do blízkych častí ako je Rimini, Bellaria. Mapu ani nepotrebujete, idete stále rovno raz doľava, raz doprava alebo naboso po pláži. Vzdialenejšie výlety máme vždy do zábavného parku Mirabilandia, kde nás čakajú vodné atrakcie, vytúpenia, kolotoče, rôzne dobroty... A nakoniec výlet do republiky San Marino, ktorá je špecifická tým, že je to republika v republike. Je tam mnoho obchodíkov a akčné super ceny na všetko od jedla po oblečenie.

 

Najlepšie sú vodné atrakcie. :) „Paduch“, člny, vodné bicykle, ale aj šnorchľovanie. Dominika (25)

 

Tábor pri mori alebo dovolenka v Igea Marina je s nami plná prechádzok, slanej vody a piesku na nohách, výletov na každú stranu mestečka, vodných atrakcií a plážového športu.


I LOVE RIMINI

Tešíme sa na vás o rok! :) Petra alias Nelka







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO