Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Zdravím všetkých pohoďáckych teenagerov!  

Rád by som sa vám predstavil. Som Peter (Cedo) a pracujem pre najväčšiu detskú cestovnú kanceláriu od roku 2010 ako hlavný vedúci. Pri svojej práci som vystriedal niekoľko rekreačných zariadení, kým som našiel to pravé orechové - RZ Prašník. Toto zariadenie sa mi stalo mojím druhým domovom. Verím, že na pár dní sa stane aj vašim domovom, keď si vyberiete (dnes už doslova kultový) tábor Pohoďák.

 

V roku 2008 som sa dostal ako animátor po prvý krát do letného tábora. Keď som sa dozvedel, že preberám “povestnú štafetu” a dostávam na starosti jeden z najúspešnejších letných táborov “POHOĎÁK” organizovaný CK Slniečko, prijal som túto ponuku s veľkým rešpektom. Napriek tomu sa spolu so svojim tímom animátorov tešíme na všetkých vás, ktorí prídete toto leto na Prašník.

 

Čo váš určite čaká? V prvom rade zariadenie, ktoré disponuje niekoľkými “NAJ”! Predovšetkým sú to  - dva bazény (málokde nájdete také “táborové” stredisko), veľká spoločenská miestnosť s audio-vizuálnou technikou, veľa slnečných dní, neskutočne skvelé jedlo, či plážové volejbalové ihrisko. Čo ešte nikde nenájdete? Futbalové ihrisko, ktoré je do kopca :-), skvelé kreslá, na ktorých sa Vám bude sedieť ako kráľom. Nečakajte luxusné ubytovanie - 5***** hotel to nie je. Čakajte skôr milé, útulne a útulne zariadené izby. Pravdou je, že na izbách ani poriadne nebudete, pretože nás čaká množstvo zaujímavých výletov, hier a aktivít. Pri nich si prídu na svoje mladé dámy aj mladí páni, ale nebudú to hry pre žiadne “slečinky”. Niekedy pôjde o česť a inokedy aj o život :-))  Keď sa ocitnete v noci v lese, nebude Vám všetko jedno, až zistíte, že vaši spoluhráči zmizli a všetko je len a len na Vás.

 

Aby som nepreháňal, nepôjde samozrejme vždy len o život, pôjde hlavne o zábavu v príjemnej atmosfére priateľov a animátorov, ktorých tu nájdete aj z minulých rokov. Budeme sa spolu baviť na tematických žúrkách pod holým nebom. Spestrením programu bude letné kino, adrenalínový paintball a rôzne atrakcie na našej prašníckej lúke. Pre záujemcov bude možnosť ísť (za príplatok) do Aqualandu Moravia neďaleko Brna a navštíviť aj preslávený Lednicko - Valtický areál. Ďalšou akciou je výlet do Piešťan, kde sa dá okrem plavby na lodi aj nakúpiť “cool vecičky” v piešťanskom auparku.

 

Najväčiou peckou tohtoročného pohoďáka bude 4-hodinový hudobný program so skupinou, lepšie povedané s reggae hip hop formáciou DISTANC! Pozrite si aj videopozvánku od nich na našom webe. A to nie je všetko. No nateraz ani nemôžem prezradiť všetko, aby zastalo niečo aj ako prekvapenie :-)  Teda ešte raz, počúvajte svoj inštinkt a nasmerujte opäť po roku svoje kroky do toho najlepšieho crazy teenage campu, kde bude sranda s tými správne strelenými animátormi.

 

Cedo.







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO