Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Aké výhody prináša škola v prírode s cestovnou kanceláriou?

 

Stále viac škôl si pri organizácii školy v prírode (ŠvP) vyberá z bohatých ponúk cestových kancelárií. Aké výhody a pridanú hodnotu takáto ŠvP prináša? Odpoveď nájdete v niekoľkých nasledujúcich bodoch.

 






 


Široká ponuka

 

Vďaka širokej ponuke cestovných kancelárií rozhodne je z čoho vyberať. Napríklad v ponuke najväčšej detskej cestovnej kancelárie Slniečko nájdete viac ako dvadsať zariadení na vysokej úrovni. Za zmienku stojí Penzión Slniečko na Duchonke nachádzajúci sa v krásnom prostredí neďaleko priehrady. Ponúka vonkajší bazén, novú spoločenskú miestnosť, plážový volejbal, detské ihrisko, pekné izby s vlastným sociálnym zariadením a výbornú stravu. Ďalším obľúbeným strediskom je novo zrekonštruované rekreačné zariadenie Tesáre s neobmedzenými možnosťami športových aktivít a obrovským bazénom. Ďalším, medzi školami veľmi obľúbeným, je rekreačné zariadenie Prašník neďaleko Piešťan. Ponúka hneď dva vonkajšie bazény a jeden vnútorný. Deti poteší aj plážový volejbal, veľký areál a spoločenská miestnosť. Aby bola ponúka ešte pestrejšia, CK Slniečko ju nedávno rozšírilo o nový Penzión Iveta v Radave, len na skok od Podhájskej. Novinka ponúka okrem vysokej úrovne ubytovania aj multifunkčnú halu, futbalové ihrisko, tenisové kurty, bazén a nespočetné množstvo ďalších možnosti pre šport a relax.




Doprava a fakultatívny výlet

 

Škola v prírode s cestovnou kanceláriou - ušetríte si tak čas a námahu spojenú s vybavovaním dopravy a výletu. Cestovné kancelárie už štandardne ponúkajú dopravu tam aj nazad. CK Slniečko zabezpečuje dopravu svojim novým, klimatizovaným Sun Busom, v ktorom sú samozrejmosťou bezpečnostné pásy a za volantom skúsený a spoľahlivý vodič. Cestovná kancelária vám taktiež rada poradí s vhodným fakultatívnym výletom pre vašich žiakov. Zabezpečia vstupy, dopravu, stravu na cestu a všetko ďalšie potrebné tak, aby bol výlet príjemným zážitkom, ako pre deti, tak aj pre vás, pedagógov.



Animačný program a zdravotník

 

Jedna z najväčších výhod školy v prírode s cestovnou kanceláriou je animačný program počas pobytu. Ten štandardne prebieha od 14:00 do 21:00. Súčasťou animačného programu sú vopred pripravené a vekovo vhodne prispôsobené aktivity animátorov, kompletné materiálne vybavenie a ceny do súťaži. Animátori sú zodpovedne zaškolení a otestovaní mladí ľudia. Ide prevažne o študentov vysokých škôl a ich absolventov. CK Slniečko si pre deti tento rok pripravilo animačný program „Slniečko v ríši Fantázie“. Ide o modernú adaptáciu legendárneho Nekonečného príbehu. Cestovná kancelária vám počas pobytu rada zabezpečí aj kvalitného zdravotníka s kompletnou lekárničkou, ktorý bude 24 hodín dohliadať na zdravie vašich žiakov.



Aj so štátnou dotáciou

 

Aj v prípade, že sa rozhodnete pre cestovnú kanceláriu, majú deti nárok na štátnu dotáciu. Príspevok 100€ platí pre deti z prvého stupňa základných škôl na celom Slovensku. Vďaka tomu dnes môže ísť do škôl v prírode každé dieťa, bez ohľadu na finančnú situáciu v domácnosti. Ako presne postupovať pri získavaní dotácie vám radi poradia zamestnanci CK Slniečko.

Last minute ponuka CK Slniečko

 


Cestovná kancelária Slniečko spustila 1. 2. 2016 svoju Last minute ponuku na vybrané strediská v mesiacoch Apríl a Máj. Ak sa rozhodnete pre jednu zo škôl v prírode v Penzióne Slniečko, RZ Tesáre alebo RZ Prašník, čaká na vás výborná cena už od 59€ za päťdňovú ŠvP.


Rýchlo a jednoducho

 

Je to jednoduché- stačí kontaktovať cestovnú kanceláriu Slniečko a jej zamestnanci vám radi poradia s výberom strediska, výletu, štátnou dotáciou a všetkým ďalším čo vás bude zaujímať.


Juraj "Tento" Mikuš
manažér stredísk















Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO