Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

V Akadémii West point

Regrúti pozor!


Tento rok sa na Misii Orava prenesieme spolu na pôdu hrdinov. Lepšie povedané na miesto, ktoré hrdinov tvorí a prináša ich svetu.

Tábor bude rozdelený na dve časti, prvá pre mladších regrútov, ktorá bude slúžiť ako prípravka na skutočnú akadémiu West point. Druhá časť určená pre starých harcovníkov bude niesť pracovný názov ELITE MODE a bude skutočne značne sťažená. ELITE MODE sa bude realizovať v prvom a treťom turnuse.

 

Aby sme sa chápali správne. Misia Orava získala za posledné dva roky určitú tvár, ktorá sa páči nielen nám, ale určite aj vám, čo dokazuje stúpajúca popularita a navýšenie turnusov, ktoré spolu absolvujeme. Klasická Misia Orava mala doposiaľ vždy svoj vojenský charakter, ktorý si udrží aj po tento rok, zatiaľ čo ELITE MODE bude mať podmienky náročnejšie. Nadriadení budú tvrdší, rýchlejší, dôslednejší. Aktivity, ktoré sme brali za ťažké, budú pre nás oddychovou zónou a skúškou vlastného chcenia. Len dúfam, že som vás nevyľakal a vidíme sa na ELITE MODE. wink

 

Na otváracom ročníku West pointu nás čaká nová rambodráha v lese, budovanie pevností a samozrejme airsoft. Novinkou bude hra "studená vojna" alebo "preteky v zbrojení", ktorá bude zameraná hlavne na vašu šikovnosť, obratnosť a rýchlosť a samozrejmosťou bude pochod v lese, nočný pochod.

 

Myšlienka misie ako vojenského tábora je prekonaná, prichystali sme pre vás vojenskú akadémiu, ktorá vám dá omnoho viac a samozrejme nezabudli sme ani na zábavu s našimi vernými i novými. Novinkou budú aj hry v meste, ktoré dostanú celkom nový význam a podobu a budú prispôsobené práve nám a naším potrebám.

 

Regrúti! Nadišiel čas povstať a ukázať všetkým, čo ste zač, nedokazujte to rodičom, frajerke, učiteľom, dokážte to sebe! Dokážte, že si zaslúžite hodnosť a svoje miesto v našich jednotkách.

 

Váš Generál Horčica

 







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO