Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

TANEČNÁ AKADÉMIA OTVÁRA SVOJE BRÁNY 

Zdravím všetkých nadšencov tanca! Na úvod by som sa Vám rád predstavil. Moje meno je Juraj Mikuš, ale poznajú ma skôr pod mojou táborovou prezývkou Tento. V Slniečku som od roku 2012. Po množstve škôl v prírode, teenagerských a fantazy táboroch som pre nasledujúcu sezónu dostal pod palec prvý ročník tábora „Sunny DANCE. Veľmi sa tejto skutočnosti teším a aj preto som sa rozhodol napísať tento krátky blog o tom, čo Vás čaká v našej tanečnej akadémi.

A teraz poďme k veci :)
Tanec je fenomén. Či už sa mu venujete profesionálne alebo si len radi zatancujete doma pred zrkadlom, keď hrá v rádiu vaša obľúbená skladba. Tábor ideme robiť formou akadémie a našim cieľom je, aby od nás deti odchádzali s tým, že sa od choreografov a tanečníkov niečo nové naučili. Pre osobitný prístup budú rozdelené do kategórií podľa toho, aké doterajšie skúsenosti s tancom majú a aj podľa toho, aký žáner si vyberú.

 

Na výber majú tri žánre: disco, street dance a spoločenské tance. Pre každú kategóriu máme pripravenú špeciálnu choreografiu, na ktorej budeme počas tábora pracovať. Tanečníci sa ale budú pripravovať aj individuálne na veľkolepú show “dance star”, v ktorej budú bojovať o titul najlepšieho tanečníka/tanečníčky.

 

Okrem tanca sa deti môžu tešiť aj na pestrý animačný program či relax pri bazéne. Samozrejmosťou sú workshopy s našimi hosťami a vystúpenia tanečníkov.

 

Pre naše dokonalé pohodlie sme vybrali tatranský hotel Mier a deti zavítajú aj do aquaparku Tatralandia.

 

Tento a skvelý Sunny Dance Team







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO