Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Smiech nadovšetko!

Prázdniny sú časom, kedy treba zabudnúť na školské povinnosti, odložiť pero a papier a užiť si trošku zábavy. Tábor Sunny Games je naša novinka a ak sa chceš v lete poriadne zabaviť, je určený presne pre teba.

 

Základ celého tábora je jedno mestečko schované hlboko v Račkovej doline. Mestečko, kde sa ľudia stále na niečom novom zabávajú. Toto mestečko sa volá Funny Town a jeho čaro dobrej nálady trvá už neuveriteľných sto rokov.  

 

Pri tejto príležitosti som sa ja - starosta Funny Townu „Don Tento“ - rozhodol usporiadať letné šialenstvo „Sunny games“. Nie si športový typ? To nevadí! Cieľom našich hier je v prvom rade zábava.
laugh

 

Naši strelení animátori vytvoria súťažné tímy, ktoré budú súperiť o titul „blázon storočia". Čakajú ťa tie najbláznivejšie hry, aké si nedokážeš ani predstaviť.

 

Zabudni na staré známe táborové odrhovačky! U nás ťa čakajú úplne nové aktivity a program ešte zábavnejší ako kdekoľvek inde. Sunny Games je univerzálny tábor určený pre dievčatá a chlapcov v každom veku. Verím, že každému naplníme jeho očakávania a bude odchádzať nabitý smiechom a zážitkami.

 

Pre tento tábor som sa rozhodol z tohto jediného dôvodu: „smiech je ozaj veľká vec, ktoú môžeme hocikomu darovať“. Tak dúfam, že sa v lete uvidíme a toho smiechu si rozdáme na tony. A keby nám náhodou došla energia, tak si ju dobijeme v Tatralandii.  Vidíme sa na Liptove! Do skorého vyrehotania!
winklaughlaugh

 

Váš Don Tento







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO