Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

5 dôvodov prečo prihlásiť vášho teenagera na Halloween Pohoďák?!

 

Leto skončilo a to ďalšie je ďaleko v nedohľadne. Teenageri opäť zasadli do svojich študentských lavíc a z letného tábora „Pohoďák“ zostali len nezabudnuteľné zážitky. Každoročne po táborovej sezóne dostávam záplavu správ na facebooku, či nebude stretávka s animátormi. Mnohé deti si dokonca zraz organizujú sami v rôznych kútoch Slovenska. Ani tento rok tomu nebolo inak. Samozrejme tu nastávajú oprávnene obavy zo strany rodičov. Kto stretávku organizuje? Kde sa bude stretávka konať? Ako sa tam deti dostanú? A to bol dôvod, pre ktorý som sa rozhodol navrhnúť Slniečku jesenný tábor a som rád, že prijali tento nápad s rovnakým nadšením ako Ja. V tomto blogu som sa rozhodol spísať päť dôvodov, prečo dopriať svojmu teenagerovi tábor Pohoďák halloween.



1. Utužit nadobudnuté priateľstvá

 

Pohoďák sa za posledných 10 rokov poriadne rozrástol. V roku 2006, keď sme organizovali Pohoďák prvýkrát, prežilo s nami krásny týžden 132 detí. Tento rok to bolo už viac ako 500! Za tie roky sme si všimli, aké prospešné je pre Vaše deti stretávať sa s rovesníkmi z rôznych regiónov. Vznikajú priateľstvá, ktoré majú silné korene a vďaka moderným technológiam a sociálnym sieťam sa ďalej rozvíjajú. A teda Halloweensky Pohoďák je ideálna príležitosť znova sa stretnúť :)

2. Zmena prostredia

 

Rozhodli sme sa pre jedno z našich najobľúbenejších stredísk- Duchonku. Útulne izby, výborná strava, nová spoločenská miestnosť, ale hlavne dobrá dopravná dostupnosť z rôznych kútov Slovenska.

3. DISCO!

 

Cieľom je ponúknuť počas štyroch dní teenagerom najlepší možný program plný atrakcií. Pozvánku na tábor dostal špičkový DJ, ktorý si prinesie vlastnú techniku a postará sa o dokonalú Halloweensku párty.




4. AIRSOFT a Aqualand Moravia

 

Trocha pohybu pred zimným spánkom mladým kostiam určite len prospeje. Airsoft sa dá považovať za teambuildingovú aktivitu, ktorá preverí schopnosti jednotlivcov a aj týmov. Aqualand Moravia zase ponúkne relax a silnú hormnonálnu liečbu v podobe ukrutných tobogánov!

5. Animačný program

 


Okrem atrakcií hlavne animačný program v podaní starých známych animátorov je zárukou toho, že aj štyri dni sa môžu zmeniť na plnohodnotný tábor.




Viem že mnohý rodičia sa stále pozerajú na jesenný tábor skôr s odstupom. Dôvod je prostý – je škola a deti toho majú veľa. No a práve to je dôvod, pre ktorý si zaslúžia trošku oddychu pre nazbieranie novej energie. Som presvedčený o tom, že tento tábor sa stane tradíciou podobne ako jeho letná verzia.

Ak aj napriek tomuto stále nie ste rozhodnutý a máte plno otázok, neváhajte ma kontaktovať Teším sa na Halloween. Váš animátor Tento.







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO