Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Pohoďák 18+  … konečne tábor pre “dospelákov”

CK Slniečko pripravuje v tejto letnej sezóne 2015 jedinečnú horúcu novinku, a to letný pobytový tábor pre “dospelákov”. Mnoho našich slniečkárov, ktorí s nami radi chodili na pohoďáky, nás atakovali nespočetným množstvom emailov o tom, prečo nemôžu ísť na tábor aj po 18-tke. Preto sme sa rozhodli vyhovieť nielen im, ale aj našim animátorom a všetkým ostatným, ktorí znova túžia zažiť pravú atmosféru letného tábora - možno u niektorých aj po niekoľkých rokoch.

 

Pohoďák 18+ na Prašníku nebude tak celkom tradičný letný tábor. Pôjde skôr o pártycamp pre dospelých - teda tematické žúrky, zážitkové aktivity (niektoré plné adrenalínu), teambuildingové aktivity, ale aj klasické súťažné hry. Pre športuchtivých jedincov je k dispozícii volejbalové ihrisko. To futbalové je neobyčajné v tom, že má mierne naklonenú rovinu :-D (čo môže, ale aj nemusí byť výhodou pre jeden z tímov). Po celý čas, ak to počasie dovolí, je k dispozícii vonkajší bazén. V rámci programu je vyhradený jeden deň výletu do moravského aquaparku. Vždy sa bude dať oddychovať nielen na lehátku pri bazéne, ale aj na terase pri káve alebo osviežujúcom drinku.

 

Večery v tábore budú patriť diskotékam v štýle Retro-Party, White-Party, Hawai-Party, Techno-Party a pod., ďalej spoločenskej zábave na spôsob aktivít (inšpirovaných populárnymi televíznymi programami ako Partička, Milujem Slovensko, 5 proti 5 a pod.) Vonkajší amfiteáter uspokojí filmochtivých pohoďákov. Súčasťou tábora je odjakživa táborák, s grilovačkou, s gitarou a s príbehmi, ktoré dramaticky uvádzajú nočné hry - je to dobra výzva aj pre dospelých - premôcť strach, svoje rôzne fóbie či posunúť limity.

 

Dôležité je však v tomto blogu povedať jednu dôležitú vec, že program bude do značnej miery vo vašich rukách, keďže budete jeho spolutvorcami.  V tom je veľký rozdiel oproti klasickému teenegerskému Pohoďáku. Tento dospelácky Pohoďák 18+ je pre tých, ktorí sú ozaj v pohode, radi sa bavia, majú radi táborovú atmošku a majú radi ľudí v ňom - vedia sa vzájomne rešpektovať, vedia sa slušne zabávať, vedia, kde sú hranice, poznajú zdravú mieru a sú otvorení pre príjemnú komunikáciu s inými. Verím, že nám prvý ročník Pohoďáka 18+ vyjde v pohode a k spokojnosti všetkých.


Ak Vám tieto všetky veci vyhovujú, ste srdečne vítaní!  Preto neváhajte a  koncom augusta si zbaľte batožinu, naštartujte auto a príďte na Prašník. Parkovacích miest máme dosť :-D

 







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO