Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Odhaľ tajomstvo! Potrebujeme Ťa!

     Ak ti niečo hovorí Sherlock Holmes, Traja pátrači, Hercule Poirot, alebo aj Scooby Doo, tak si náš. Všetky tieto príbehy či postavy majú jedno spoločné, a to riešenie záhad. Na tomto tábore bude hlavnou detektívnou postavou Sherlock Holmes a spolu s ním všetci my - TY, ON, ONA, JA, ako jeho kolegovia, detektívi. Rozdelení v troch pátračských skupinách budeme odhaľovať tajomstvo tohto príbehu.

     

     Zápletka sa začne zmiznutím cenného obrazu, po ktorom budeme celú dobu pátrať. To, že sa počas riešenia nášho prípadu objavia aj iné záhady, či prípady, sa vôbec nevylučuje. Práveže skôr očakáva.

 

     Táborom nás bude sprevádzať aj lektorka angličtiny, s ktorou strávime spoločne 2 hodiny denne. Začiatočníkov si pod svoje vzdelávacie krídla vezme lektorka na jednu hodinu doobeda a pokročilejších na 1 hodinu poobede. Bojíš sa, žeby ti niečo zo zábavného programu počas tejto hodiny ušlo? Žiaden strach! Program je postavený tak, aby si nebol o nič ukrátený! Po absolvovaní Ťa čaká certifikát s informáciami o tom, čo sme sa  naučili :)

 

     Ako každý správne zachytil, tento tábor sa bude venovať rozvíjaniu anglickej zásoby, ako to už bývalo na staršej verzii tábora Englishcampu. Avšak s novšou a sviežejšou verziou tábora prichádza aj nová krv animátorov a hier na čele s vedúcou Anirak, ktorá v CK Slniečko pôsobí už štvrtým rokom. A hlavne Sunny Englishje obohatený o lektora angličtiny. Okrem neho bude s nami aj zahraničný hosť, ktorý, ako správne predpokladáte, po slovensky vedieť nebude, a tak si budeme našu angličtinu cvičiť všetci spoločne :)

 

     Samozrejme, počas celého tábora na nás nečaká žiadna nudná teória a zapisovanie! Pomocou rôznych hier, simulácií a aktivít odhalíme tajomstvá angličtiny. Čo nás čaká a neminie je aj nočný táborák so slovenskými aj anglickými piesňami. Čo vieme, to Ťa naučíme. Čo vieš Ty, môžeš zas naučiť nás.

     

     Detektívne predmety, postavy, hádanky, či výlet čakajú na všetkých odvážlivcov priamo tu, na pátračskom mieste s názvom penzión Fortunato.

 

     Dôležitou otázkou ale vždy bude: Kto vzal ten obraz a kde je?

     Na túto otázku sa budeme snažiť spoločne nájsť odpoveď. Čo k tomu ale budeme potrebovať? Spoluprácu. Pravdu. Odvahu. Vytrvalosť. Animátorský tím je pripravený pustiť sa do pátrania a čaká už len na odvážne deti.


            Kto vzal ten obraz? Veď v tom múzeu bol v bezpečí! Vlastne asi ani nie. Bola to upratovačka Merilyn? Strážnik John? Sprievodca Arthur? No, vidím to tak, že nás čaká týždeň plný spájania si súvislostí a pátrania po pravde. 

 

Anirak







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO