Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Letný tábor áno alebo nie!?

Čo nevidieť sú tu letné prázdniny a školopovinné deti majú pred sebou 2 mesiace vytúženého a snáď aj zaslúženého ničnerobenia. Fantastická méta pre naše ratolesti, veď to z vlastnej skúsenosti koniec koncov poznáte. Ale čo my, pracujúci rodičia? My ich, žiaľ, nemáme ... . No a to je trošku problém, však!?


Som otec a viem, že je ťažké a z môjho pohľadu aj obdivuhodné skoordinovať dlhých 62 prázdninových dní tak, aby som mohol pracovať s pocitom, že moje dcéry Veronika a Daniela len tak neprežívajú bezcieľne jeden prázdninový deň za druhým. A to samozrejme počítam s rodinnou dovolenkou v rámci možností! Nechať tento rébus rozlúsknuť svojej manželke? To nie, viem, že by to zvládla, ale chcem jej pomôcť, aby si aj ona v lete trošku oddýchla. Poznám ju, zaslúži si to a určite to potom aj ocení! A čo moji rodičia a svokrovci? Ale áno, ale len odtiaľ-potiaľ, veď aj oni majú len jedny nervy a svoje limity!


Pracuje moja fantázia, zvažujem ďalšie možnosti a napadá mi letný tábor ... . Manželka Lenka nie je úplne proti, aj keď má, pochopiteľne, isté obavy. Zaujíma ma tiež názor mojich detí. Tie sú naopak nadšené! A to je pre mňa výborný signál ... .


Spomínam si, ako som bol ako chlapec v letnom tábore v maďarskom Zamárdi na Balatóne a dodnes si pamätám tamojšie výborné palacinky, ktoré som si pýtal takmer každý deň presne takto: „egy kakaós palacsinta! köszönöm szépen!“ ... a to už radšej nebudem verejne priznávať moju táborovú lásku Anku M...... .


V týchto dňoch som si letmo prezrel na internete dostupnú ponuku letných táborov a zistil som, že finančne to nie je ako za našich čias v korunách, ale v pomere cena za starostlivosť, ponúkané zážitky a zabezpečené služby to nie je vôbec nereálne a ceny sa mi zdajú adekvátne.


Som definitívne rozhodnutý, doprajem aj mojim deťom podobné nezabudnuteľné spomienky a zážitky. Veď vlastne „zabijem minimálne dve muchy jednou ranou“. U mňa letný tábor? Odpoveď je jednoznazčne áno! Wow, časť prázdnin je plnohodnotne vyriešená!


Ako to dopadlo s výberom letného tábora Vám napíšem o pár dní.




Patrik Vígh







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO