Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Expedícia Južná Amerika

S Dr. Geografom ste mohli s nami pred rokom zažiť vzrušujúcu expedíciu po Afrike. Objavili sme čaro egyptských pyramíd, navštívili najväčšiu púšť na svete – Saharu, vychutnali si oddych v oáze a stretli sa s Kleopatrou. Prešli sme údolím Nílu, navštívili domorodcov a celú cestu sme ukončili na ostrove zvanom Madagaskar.

 

Dr. Geograf sa dlho na Madagaskare nezdržal. Cestuje ďalej po svete. Objavuje nové záhady, spoznáva novú zem. Dr. Geograf sa vydal do krajiny dažďového pralesu, vysokých Ándskych vrcholcov, do zeme Inkov a Mayov. Predieral sa džunglou,  bojoval s piraňami v Amazonke, pretancoval noc na Brazílskom karnevale, ryžoval zlato a zažil obrad slnka v starom meste Machu Picchu. Dr. Geograf nám posielal svoje podrobné správy z expedície, no jedného dňa sme čakali a správa nedorazila. Neprišla ani na ďalší a ďalší deň... Čakali sme márne.

 

Čo sa stalo s Dr. Geografom?

Príď medzi nás, putuj s nami po stopách Dr. Geograga a spoznáš nie len štáty Južnej Ameriky, ale aj ich kultúru, tance a zvyky. Dozvieš sa čo to z histórie a zažiješ kopec  juhoamerickej zábavy. Letný tábor “Expedícia po Južnej Amerike” je určený nie len pre skúsených Slniečkových cestovateľov po svete, ktorí s nami už zažili expedíciu po Afrike, ale aj pre úplnych, no odvážnych nováčikov. Každý, starí aj noví si môže overiť svoje zručnosti v bádaní po Dr. Geografovi na cestách po Južnej Amerike.

 

Stredisko Teplý vrch, v ktorom sa náš letný tábor  “Slniečko okolo sveta” uskutoční, je ideálnym miestom na realizáciu letných táborov. Nádherné prírodné okolie, vodná nádrž s najteplejšou vodou, viacero možností na menšie výlety priamo zo strediska, robia danú lokalitu vyhľadávanou oblasťou. 







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO