Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Ako sa deletovať a byť off-line

“Oddych, poznáš ten pocit, nič nerobiť - len tak ležať,

hoci húpaciu sieť venujem tomu, kto je workoholik a chce infikovať moju chill-out zónu.

Je dôležité naučiť sa vypnúť, úplne byť off-line, z času na čas ostať v kľude.

Zregenerovať, načerpať nové sily, spraviť inventúru v hlave, staré veci delete.”

(Suvereno)
 

Konečne vytúžené prázdniny !!!
Chceš ich prežiť ako nikdy predtým? Zaujíma ťa všetko nové, neprebádané a bláznivé? Máš chuť zažiť dobrodružstvo, šport, umenie, zábavu, ale aj objaviť nové, doteraz neznáme záhady? Si pripravený súťažiť, bádať, tvoriť a hlavne sa zabávať? 

 

Poď s nami na Moravu a zažiješ nielen odhalenie mnohých skutočných záhad v našom Sunny RELAX, ale aj veľa spoločnej zábavy v prekrásnom lesnom prostredí. Čaká ťa nočné vyvolávanie duchov, moderná tančiareň, barmanská show, výroba obrazov v piesku a zdobenie trávnika, crazy táborák, hra na neznáme hudobné nástroje, maľovanie na telo - bodypainting, súťaže v netradičných športoch ... a ešte mnoho ďalších nečakaných zážitkov. 
Zažiješ odhalenie tajomstva písma, dozvieš sa, čo je to street art, zmeriaš si svoje sily v zaujímavých športových disciplínach, budeš tým, čo (sa) hľadá, ale aj tým čo (sa) ukrýva. 


Zaujíma ťa fotenie, máš rád hudbu, rád pozoruješ svoje okolie a vieš to ešte aj všetko spojiť do jedného? Potom môžeš vyhrať súťaž o naj... video Sunny RELAX.
Chcel by si byť raz spisovateľom alebo scénaristom? Skús to najprv u nás, vytvor svoje prvé literárne dielo a ešte aj vyhraj súťaž o naj... brko Sunny RELAX.
Spievaš, tancuješ a zostavíš akúkoľvek choreografiu? Si na správnom mieste. Zapoj sa do našej súťaže o naj… celebritu Sunny RELAX.
Že si si ešte stále nevybral? Máš rád rôzne súťaže, hlavolamy, hry a preteky? Naozaj si tam, kde máš byť. Vyhraj čo najviac súťaží a staň sa víťazom súťaže naj... master Sunny RELAX.

 

Tak sa deletuj, buď off-line a hlavne r e l a x u j !!!

Príď a zaži len s nami neopakovateľné letné Sunny RELAX dobrodružstvo!!! 


“Tri piliere života, to je práca, oddych, oslava a to je harmonický celok, život sa stane potom umeleckým dielom. Lebo práca ducha šlachtí, oddych je nutný pre myseľ i telo a tiež oslava k tomu patrí, byť šťastný je toho všetkého cieľom.” Suvereno
 

“S mierou a vedome, s úsmevom na tvári, nie je dôvod, prečo si to odopierať, keď si môžme spievať a veseliť a zdielať, veď celé je to o tom, kúpať sa v šťastí, ži a nechaj žiť, inak si vychutnávaj slasti. Je to v rovnováhe, potom v plnej kráse, tento proces na ďalší deň zopakujem zase.” Suvereno







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO