Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

Affilliate program – nechajte svoj web zarábať!

Máte vlastný web, blog, sledujú Vašu fun page na sociálnej sieti stovky fanúšikov? Ak ste odpovedali aspoň raz áno, tento článok je určený práve vám! Reklama dnes na nás pozerá na každom kroku, často je otravná a pre nás nepotrebná. Reklamu nikto nevyhľadáva, to čo ľudia vyhľadávajú je obsah. Obsah, ktorý im možno prináša práve Váš web – internetová žiacka knižka, internetové hračkárstvo, blog s radami pre rodičov a iné. Kvalitný obsah ovláda svet internetu!

 

Niekedy je vytváranie obsahu spojené aj s nákladmi. Ako ich pokryť? Máte tri možnosti: 1. Vlastná réžia, 2. Vyberanie poplatku za obsah alebo po 3. Reklama. Dnes keď je internet doslova zaplavený množstvom webov je ťažké získať pre menší portál inzerentov platiacich paušálne poplatky za zobrazenie počtu banerov či počet preklikov bez garantovanej konverzie. Je však veľa firiem, ktoré sú ochotné zaplatiť práve za sprostredkovanú konverziu – predaj služby alebo produktu. Tu sa už dostávame k samotnému nadpisu článku.

 

Affilliate program je vlastne sprostredkovanie predaja, kde sprostredkovateľ dostáva odmenu za konverziu - zrealizovaný obchod, v našom prípade predaj letného tábora. Dôležité je upozorniť, že sprostredkovateľovi nevzniká žiaden administratívny náklad a predaj sa realizuje prostredníctvom webu predávajúceho bez ďalšieho zásahu.

Ako to celé prebieha? Ako na tom môžem zarobiť?

 

Celý proces začína registráciou, je jedno či ste firma alebo fyzická osoba. Prídete na stránku http://affiliate.ckslniecko.sk a vyplníte jednoduchý registračný formulár. Po odsúhlasení podmienok môžete začať sťahovať kódy, odkazy alebo bannery na svoju stránku, prípadne blog alebo príspevok na sociálnej sieti. Každý odkaz a banner obsahuje Váš jedinečný kód sprostredkovateľa. Tento kód zaručí, že náš externý systém Affillbox konverziu zaznamená a Vám generuje nárok na províziu. V našom programe Vám dáme províziu až 10 € z predaného letného tábora. Že kúpu tábora si treba premyslieť a nie každý hneď tábor objedná? Aj na to Affillbox myslí a províziu generuje až 20 dní od kliknutia na webový odkaz či banner na Vašej stránke. Systém si pamätá, že zákazník prišiel prvýkrát z Vášho odkazu aj pri priamom príchode na stránku www.detskerekreacie.sk.

 

Je to naozaj jednoduché! Už viac nemusíte čakať a môžete nechať svoj web zarábať vďaka affilliate programu CK Slniečko.

 

A prečo affilliate od CK Slniečko?

 

  1. Máme jedinečný produkt pre deti – letný tábor s vysokým obchodným potenciálom.
  2. Sme najväčšou cestovnou kanceláriou na Slovensku so zameraním na pobyty detí.
  3. Už 20 rokov prinášame kvalitné letné tábory, školy v prírode a výlety pre deti aj mládež.
  4. Sme silným a stabilným partnerom pre spoločnosti Orange, Samsung, Continental a množstvo ďalších škôl a organizácií, ktoré s nami dlhodobo spolupracujú.
  5. Našim klientom prinášame len služby najvyššej kvality v najlepších strediskách so starostlivo vybraným a školeným personálom.

 

Ak Vás naša myšlienka oslovila a neviete ako začať, neváhajte nás kontaktovať na pavol.bobosik@ckslniecko.sk.

 

 

Pavol Bobošík, CK Slniečko







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO