Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

20 NAJ novej sezóny

Dovoľte aby sme vám predstavili našu ponuku letných táborov pre rok 2016. Aké budú najväčšie bomby v našej dvadsiatej táborovej sezóne?


 

1. Najlepšie zostáva


V zozname našich táborov pre rok 2016 nemôžu chýbať rokmi overené tábory. Opäť sa môžete tešiť na Pohoďák, Misiu Oravu, Sunny sport, 13.komnatu, Sunny arts, Sunny games, Slniečkovo, Bahamu Bananu a mnohé ďaľšie.






2 .Novinka pre najmenších


Na najmenšie detičky čaká okrem Slniečkova tento rok aj naša horúca novinka - tábor Superhrdinovia.








 

3. Hollywoodsky sen


Pre fanúšikov filmových trhákov sme pripravili tábor Sunny wood, ktorý deti zavedie do zákulisia Hollywoodu a natočia si svoj vlastný film.








4. Tábor z iného súdku


Medzi našimi novinkami narazíte aj na tábor VilaBela neďaleko Banskej Štiavnice. Dotyk s tradíciami a neopísateľná atmosféra tohto miesta uchváti každého malého aj veľkého.








5. Golf v Tatranskej Lomnici


V spolupráci s BGA golf academy sme pripravili špičkový Golf camp. Pätnásť hodín tréningov a možnosť získať Zelenú kartu. To všetko v stredisku Black Stork v Tatranskej Lomnici.








6. Akčný Liptov


Jeden z našich najobľúbenejších táborov Sunny action mení teritórium a sťahuje sa z akčnej Oravy na Liptov. Hotel Mier už nebude mať mier a nie to ešte pokoj :)








7. Čertovský PoHoĎáK


Pochodeň Pohoďáku smeruje na Čertov a spolu s novým strediskom sa môžete tešiť aj na nový upgrade. V teenagelande vypukne boj o slnečníky.








8. Zámok a zoologická záhrada


Ak sa rozhodnete pre jeden z našich táborov Na Duchonke alebo Tesároch čaká na Vás výlet do najstaršej slovenskej zoologickej záhrady a do jedného z najkrajších zámkov v Európe v Bojniciach.








9. Tajomné Čachtice


Už v cene letných táborov 13.komnata, Sunny gamesSunny dance sme pre Vás pripravili výlet na Čachtický hrad, podzemia mesta a parku miniatúr v Podolí.








10. Energylandia Zator


Pohoďák, Sunny action a Next level mieria do najväčšieho zábavného parku v strednej Európe do Energylandie v Poľskom Zatore. Dvadsaťšesť hektárov zábavy.








11. Aqualand Moravia


Pre veľký úspech v minulej sezóne sme sa rozhodli zaradiť český aqualand Moravia nielen na Pohoďák, ale aj do ďalších táborov. Tešiť sa môže Prašník, Duchonka, Čertov a Tesáre.








12. Najkrajšia svetová zoo


Bahamské ostrovy mieria do Viedne a celá Banana sa môže tešiť na Pandu veľkú v Zoo Schonbrunn, ktorá sa pýši titulom najkrajšej zoo na svete.








13. Laser game


Hra Laser game si získala srdcia malých aj veľkých po celom svete. Na našich táboroch taká paráda nemôže chýbať. Laser game si zahráte na Pohoďáku, Sunny Games a 13.komnate.








14. Splav


Jedna z našich najobľúbenejších atrakcií sa už stala klasikou na Orave, no v novom roku si môžete splav užiť aj v Tatrách na Sunny Action.








15. Airsoft


Nielen splav na vás čaká na Sunny action a Misií Orava. Tešiť sa môžete aj na turnaje v Airsofte. To bude pecka.









16. Staré známe strediská


V našej ponuke nesmú chýbať tradičné strediská. Opäť sa vidíme napríklad na Čertove, Duchonke, Orave, Tesároch či na Liptove.









17. Penzión Severka


Slniečko je v lete po novom aj na Kysuciach. Konkrétne na penzióne Severka, kde na Sunny relax čaká najväčší bazén spomedzi našich stredísk.








18. Hotel Medvedica


Nové stredisko máme aj na skok od Štrbského plesa. Hotel Medvedica otvára brány pre Golf camp a Slniečko okolo sveta.









19. 12 dňový turnus


Dali sme na Vás a v novej sezóne sa môžete tešiť na náš prvý 12 dňový turnus. Pohoďáci tešíte sa?.









20. -20€


A to najlepšie na koniec. Na všetky naše tábory Vám dávame do Vianoc zľavu 20€. Potešte vaše ratolesti pod stromčekom letným táborom a ešte aj ušetrite! :)


 

 

 







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO