Úvod O nás Blog Fotogaléria Stiahnite si Hľadáme vedúcich a zdravotníkov Časté otázky Kontakt

10 dôvodov prečo ísť na PoHoĎáK 2017

 

SÚBOJ SLNEČNÍKOV NA DRUHÚ

Pohoďák pred rokom prešiel úspešným upgradom, pri ktorom vznikla destinácia Teenageland. Odštartovali sa súboje o slnečníky, ktoré v tábore nahradili body. No a v súbojoch budeme pokračovať aj tento rok. Po novom si však môžeš dopriať ešte viac zábavy na večernom festivale Slnečníkov. Každý večer na teba čaká tematický stage. Tešiť sa tak môžeš napríklad na beach, retro či halloween párty.



S5 NA PRAŠNÍK

 

Áno čítaš správne. Vypočuli sme hlasy teenagerov a Pohoďák mieri s5 tam, kde mu bolo najlepšie. Dva bazény, beach volejbal, nové chatky či spoločenská miestnosť, no a samozrejme legendárna Lagúna. Prašník je miesto ako ušité na mieru teenagerom.

PAINTBALL A NOVÉ ATRAKCIE

 

Atrakcie na tábor jednoducho patria a tak sme sa rozhodli, že Pohoďák oživíme o dve novinky. Turnaj v paintballe sa stal na Pohoďáku už akousi tradíciou a tú nesmieme porušiť ani tentokrát. Vyblázniť sa však po novom môžeš naplno aj pri vodnom futbale či na 4kolke.




ZOO VIEDEŇ A CENTRUM MESTA

 

Pri výbere výletov nám boli tento krát nápomocní naši minuloroční Pohoďáci. Do ankety sa zapojili viac ako dve stovky. No a práve ZOO Viedeň sa stala jednoznačným víťazom. Najstaršia zoologická záhrada na svete patrí zároveň aj k tým najkrajším. No a okrem pandy veľkej sa môžeš tešiť aj prehliadku centra Viedne.



MORAVSKÝ KRAS A BRNO

 

Už tradične máš, ako Pohoďák, na výber z dvoch výletov. Prehliadka Moravského krasu je zážitkom snáď pre každého návštevníka. Macocha je najhlbšou priekopou v strednej Európe a tešiť sa môžeš aj na plavbu loďou do útrob Punkevní jeskyne. Súčasťou výletu je aj návšteva vedecko – zábavného parku Vida a prehliadka centra Brna.

KONCERT ALESS A VRATKA Z INÉ KAFE

 


Novinkou na Pohoďáku je aj koncert známej slovenskej star. Fanušikovia hip-hopu si prídu na svoje pri vystúpení raperky Aless. Ak si naladený skôr na rockovú muziku tak ťa poteší unplugged v podaní legendy – Vratka z Iné kafe.



ANIMÁTORI

 


Pohoďák je výzva pre každého animátora. No väčšina z tých, čo si tento tábor vyskúša sa vždy rada vracia. Leto je ďaleko, no miesta pre animátorov sú už takmer beznádejne vyplnené. Tento, Brčka, Flér, Oný, Brňa, Kladka, Junior, Rjú a mnohí ďalší sa už tešia na ďalší ročník súboja o slnečníky.

NOVÍ A AJ STARÍ ZNÁMI FELLAZ

 


Výlety či atrakcie sú len doplnkom toho, na čo sa tešia Pohoďáci každý rok najviac. Opäť po roku stretnúť kamarátov a spoznať množstvo nových - tak to je ten hlavný dôvod.



JEDNODUCHO POHOĎÁK

 


Všetko to čo si si prečítal je súčasť jedného celku. Priateľstvá, zábava, výlety, atrakcie, zážitky, leto, voda, slnko – jednoducho Pohoďák.

 


Niekto rád športuje iný tancuje, leňoší, počúva rock, hip – hop či disco. Každý je niečím iný a niečím výnimočný. Na Pohoďáku si každý nájde to svoje. Jeden veľký tábor plný teenagerov, kde každý môže byť sám sebou a užiť si tábor naplno. Na čo sa tešíš najviac ty ???


Tento







Akceptujeme platbu:
Akceptujeme platbu
©1996-2024 CK Slniečko, spol. s r.o.
Všetky práva vyhradené.
Tel: +421 (0) 915 879 018, +421 (0) 32 652 19 11
E-mail: slniecko@ckslniecko.sk
Návštevníci od 7.1.2009:
Stránku vytvoril kreatívny tím
Lemon Lion - Reklama, Webové stránky, SEO